Ето доказателство, че "Манчестър край морето" трябваше да вземе "Оскар" за визуални ефекти

Pinterest LinkedIn +

Никога не бихме предположили, че режисьорът на "Манчестър край морето" (Manchester By The Sea) Кенет Лонерган е такъв почитател на визуалните ефекти. Оказва се, че сцените, в които героят на Кейси Афлек – Лий – плава с яхта или пък сменя крушка, са резултат от старателната обработка от визуални специалисти. Да не говорим, че старата дама, заради която той сменя крушката, всъщност е мъж. Убедете се сами, че драматичната лента имаше всички шансове да отмъкне наградата на "Книга за джунглата" (The Jungle Book).

Никога не бихме предположили, че режисьорът на "Манчестър край морето" (Manchester By The Sea) Кенет Лонерган е такъв почитател на визуалните ефекти. Оказва се, че сцените, в които героят на Кейси Афлек – Лий – плава с яхта или пък сменя крушка, са резултат от старателната обработка от визуални специалисти. Да не говорим, че старата дама, заради която той сменя крушката, всъщност е мъж. 

Убедете се сами, че драматичната лента имаше всички шансове да отмъкне наградата на "Книга за джунглата" (The Jungle Book).


Сподели.