Емануела пред Карбовски: Ще се омъжа в Базата на "Къртицата"

Pinterest LinkedIn +

Попфолк фурията Емануела, самоопределяща се като "скандална" и "мъжемелачка", разкри в "Предаването на Карбовски" подробности около драмата, която почти я доведе до развод с любимия й Никола. Тя стана достояние на зрителите на "Къртицата", тъй като Емануела е един от участниците в зрелищното реалити шоу, което се излъчва по TV7 от 26 март 2013 г. насам.

В ексклузивното интервю на Карбовски, реализирано чрез директна видеовръзка от Базата, Емануела разказа повече за обтегнатите отношения със свекърите си, които я третирали като "обикновена чалгаджийка".

Според певицата новите й роднини не си дават сметка за трудностите, през които е преминала в професионалния си път, а майката на Никола е била негативно настроена и към предишната му приятелка. "Преди мен Никола е имал връзка с дъщеря на руски олигарх - интелигентно, възпитано и богато момиче, но и нея не я е харесвала".

Събитията в личния живот на Емануела добиха драматичен характер, когато Никола, с когото отскоро са женени, отказа да се венчаят публично в "Къртицата". Това разгневи поп-фолк изпълнителката до такава степен, че тя беше уловена от камерите на шоуто да се зарича, че ще се разведе с любимия си.

Страстите бяха уталожени по време на живото предаване на 4 април, когато Никола се разкая в ефир за необмисленото си поведение.

По време на последвалото интервю с Карбовски Емилия подчерта, че все още иска да вдигне сватба в Базата на "Къртицата" и се надява Никола да уважи желанието й.

Сподели.