Ема Уотсън е най-добрият... актьор!

Pinterest LinkedIn +

MTV Movie Awards раздадоха годишните си награди, но този път организаторите революционно не обособиха отделни категории за мъже и жени.

Така Ема Уотсън стана първата актриса, която грабна наградата за "Най-добър филмов актьор". Ролята, с която тя впечатли журито, е тази на Бел от Beauty and the Beast (Красавицата и звярът). Другите конкуренти за същата статуетка бяха Хю Джакмън, Тараджи Хенсън, Джеймс Макавой, Даниел Калуя и Хейли Стайнфелд. 

"Мисля, че тази награда ми се връчва заради изпълнението ми като актьор, но не смятам, че тя представлява точно това. Все пак съм ви благодарна, ако смятате, че съм се справила добре, защото частта с пеенето беше ужасяваща. Не се шегувам. Но да бъдем сериозни, мисля, че тази статуетка се дава заради това, което Бел е, и това, което символизира".

Уотсън благодари на създателите на Бел в оригиналната анимация от 1991 г., както и на другите номинирани освен нея. 

В категорията за роля в телевизионна продукция приза също грабна млада дама, която е голяма любимка на публиката − Мили Боби Браун от сериала Stranger Things на Netflix, който пък беше обявен и за най-добрата телевизионна поредица на 2017 г.

Сред останалите победители бяха Хю Джакмън и Дафни Кийн, които бяха отличени като Най-добро екранно дуо (Logan), RuPaul's Drag Race взе награда за за Най-добро риалити шоу, а Black-ish − Най-добра американска история.


Сподели.