Elysium взривява сетивата и съзнанието с нов трейлър (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Излезе фантастичен нов 3-минутен трейлър на предстоящия sci-fi филм Elysium с участието на Мат Деймън (Matt Damon), Джоди Фостър (Jodie Foster) и Шарлто Копли (Sharlto Copley).

Историята се развива през 2154 г. - време, в което 1% от човечеството живее на орбиталната космическа станция Елизиум (Елисей), където насилието, бедността и болестите са непознати, докато всички останали хора се опитват да оцелеят на опустошената Земя.

Главната роля е поверена на Деймън, който играе работник, пострадал при инцидент във фабрика. Въпреки че е в много тежко състояние, героят му е твърдо решен да се бори със смъртта и се опитва да стигне до космическата станция, където може да бъде излекуван.

Докато се опитва да се спаси, главният герой разбира, че не само неговото съществуване е заложено на карта, но и бъдещето на цялото човечество.

Лентата е втори пълнометражен филм за режисьора Нийл Бломкамп (Neill Blomkamp), чийто дебют - District 9 (Сектор 9) - получи изцяло положителни ревюта, както и четири номинации за "Оскар".

Elysium се очаква в кината от 9 август 2013 г.


Сподели.