Елтън Джон: Искам Джъстин Тимбърлейк в моя образ

Pinterest LinkedIn +

Биографичната кино продукция за живота и кариерата на Елтън Джон вече има режисьор и съвсем скоро ще бъде направен анонс в тази връзка, обеща лично 63-годишният артист с над 250 млн. продадени копия от албумите си в световен мащаб, според когото филмът ще представлява "сюрреалистичен" поглед върху живота му в стил Moulin Rouge.

"Все още не можем да обявим името му. Не е Баз (Лурман, режисьорът на Moulin Rouge), за съжаление, той е твърде зает (в момента снима в Австралия 3D екранизация по романа "Великия Гетсби" от Скот Фицджералд с Леонардо Ди Каприо)", споделя сър Джон, чиито намерения са да запише няколко нови песни за саундтрака на лентата.

Сценарият на филма е дело на автора на скрипта на "Били Елиът" - Лий Хол, като все още търпи редакции, след което ще стартира събирането на актьорския състав.

"Съставил съм списък с хората, които бих искал да изпълнят моята роля. No.1 в този списък е Джъстин Тимбърлейк, защото той вече се е превъплъщавал в мен - във видеото към Rockket Man на Дейвид Лакапел, и го направи фантастично", коментира още Елтън Джон.

Сподели.