Elevation Music Festival 2012: ден първи! Купонът в Доброславци започна (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Elevation Music Festival 2012 стартира петъчно с откриващо парти на 22 юни във военната авиобаза в село Доброславци и прииждащи хора, настроени приповдигнато в очакване на съществената част от събитието.

Виж снимки от първия ден на Elevation 2012>>

Вечерта премина доста спокойно, като фестивалната зона все още не бе запълнила капацитета си. Може би заради локацията, а именно военната авиобаза в село Доброславци, феновете прииждаха поетапно.  

Къмпингарите малко по малко запълваха кемпа, а покрай Главната сцена, на която на 23 юни ще се качат Chambao, Kosheen, Parov Stelar Band, Groove Armada (DJ Set) и хедлайнерът Fatboy Slim, все още се извършваха довършителни дейности.

За сметка на това, на останалите два стейджа се заформи купон. За доброто настроение на най-любопитните, дошли да се запознаят с обстановката на Elevation 2012, се погрижиха момчетата от BDZ, Ogi 23 и The Top Stoppers.

На DJ сцената също се завихри лежерно парти. Макар че все още нямаше многобройна публика, духът на фестивала се усещаше с все сила, а зад пулта застанаха култовият Rev. Run от Run-D.M.C. с DJ Ruckus и Ed Solo.

Както и миналата година, на фестивала се пазарува само с валутната единица на Elevation. Подгответе по 2 E-лева за вода, бирата се търгува за 4 E-лева, а един хот дог струва 3 E-лева. Забавленията в зоната са гарантирани, екстремните преживявания - също.  

Малко авантюристично обаче е придвижването. От последната станция на метрото в кв. Обеля хванете автобуси 30 или 33, които са със специално разписание и са сравнително начесто, като пътят до село Доброславци е около 20 минути. Другият вариант е с автобус 29 от спирка Автостанция Илиянци до спирка Паметника в село Доброславци. Оттам са ви необходими около 10 минути, за да стигнете до самата фестивална зона на Elevation 2012.

На 23 юни сме в очакване на грандиозна масовка, луди танци и качествена музика! Градусът на термометрите навън е висок, като такъв се очертава да бъде и в ареала на авиобазата, само че измерен в парти единица!

Сподели.