Ексклузивно: Дебютен трейлър на "Хувър"! Ди Каприо като създателя на ФБР Дж. Едгар Хувър

Pinterest LinkedIn +

Вече е факт дебютният трейлър на дългоочаквания нов филм на Клинт Истууд (Clint Eastwood) - "Хувър" (J.Edgar). Биографичната драма е посветена на живота на създателя на федералното бюро за разследване на САЩ - Джей Едгар Хувър, една изключително скандална личност, за която и до днес се носят легенди.

Освен безспорния му успех в професионален план и 48-те години начело на ФБР, лентата се съсредоточава и върху личния му живот - хомосексуалната ориентация и ексцентричното амплоа често да се преоблича в женски дрехи в домашна обстановка.

Както подхожда на продукция от такъв калибър, в главната роля е може би най-проспериращата звезда в света на киното в последните години - Леонардо ди Каприо (Leonardo diCaprio), на когото партнират и други известни имена като Наоми Уотс (Naomi Watts), Джуди Денч (Judy Dench), Арми Хамър, нашумял със "Социалната мрежа" (The Social Network) и др.

С разпространението на филма са се заели от Warner Bros., които вече имат и обявена премиерна дата - 11 ноември 2011 година.


Сподели.