Екс-фронтменът на Stone Roses - арестуван за сбиване

Pinterest LinkedIn +

Бившият фронтмен на Stone Roses Йън Браун (Ian Brown) е арестуван за сбиване, съобщи nme.com. Музикантът се е сбил с един от зрителите по време на концерта си в Сан Франциско на 16 март. Концертът е част от турнето на Йън Браун за представяне на четвъртия му соло албум, "Solarized".


Според очевидци, от самото начало шоуто не потръгнало. Браун постоянно се оплаквал от отвратителното качество на звука и само след три песни прекратил концерта. В този момент на сцената се качил разочарован зрител и се нахвърлил върху певеца, поваляйки го на пода. На помощ се притекли музикантите от групата.

След 15 минути зад кулисите, Йън Браун и компания са се върнали на сцената и са продължили концерта без инциденти. По късно Браун е бил арестуван в хотелската си стая и разпитван от полицията. Официално не са му отправени никакви обвинения.

Полицейското досие на Йън Браун е заведено още преди няколко години. През 1998 г., екс-фронтменът на Stone Roses прекара четири месеца зад решетките заради заплахи към стюардеса и пилот на самолет, с който е летял към Париж.
Сподели.