Едуард и Бела ще си имат вампирско отроче в новата част на Twilight

Pinterest LinkedIn +

Ако някога сте се чудили какво ли генетично създание може да се получи от любовта между вампир и човек, то четвъртата и заключителна част на Twilight ще ви даде отговор на този въпрос.

Според сюжетната линия на поредното продължение на хитовата вампирска сага, Едуард и Бела ще станат горди родители на дъщеричка - Рене, която ще е надарена със свръхестествени способности.

От екипа на филма уточниха, че Рене ще бъде пресъздадена на екран чрез най-модерните компютърни технологии. Новината излезе от продуцента на сериала Вик Годфри (Wyck Godfrey).


Едуард и Бела обмислят създаването на Рене...

"Вероятно тя ще бъде изцяло пресъздадена технологично, но все пак не изключвам и възможността да наемем актриса, а после да обработим визуално образа й. Опитът с The Curious Case of Benjamin Button показа, че и това е абсолютно постижимо", коментира той.

Годфри добави, че най-вероятно снимките на The Twilight Saga: Breaking Down ще стартират през есента на 2010-та година. Всички изпълнители на главните роли вече са подписали своите договори, а на екран за пореден път ще страдаме заедно с Кристен Стюарт (Christen Stewart) и Робърт Патинсън (Robert Pattinson)...

Виж снимки от The Twilight Saga: New Moon >>

Сестричката на Едуард от Twilight захвърли дрехите >>

Топ 10 на най-сексапилните вампири в киното >>

Вампирите през погледа на Стивън Клайн >>

Сподели.