Един (не)обикновен ден с веломагьосника Danny MacAskill (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Любителите на адреналина, а и не само те, познават добре шотландеца Даниел Макаскил (Daniel MacAskill). В "работното" си време Дани е колоездач каскадьор, на чиито трикове можем да се наслаждаваме в десетки видеа в YouTube. Наскоро екипът на Red Bull обаче ни показа ежедневието на Макаскил от една малко по-различна гледна точка. В 6-минутния филм ставаме свидетели на приключенията на колоездача в почивния му ден. Ще се изненадате ли, ако ви кажем, че Дани не слиза от колелото? Макаскил прави всичко да изглежда толкова лесно и весело, но за нас това определено си е един НЕобикновен ден!

Любителите на адреналина, а и не само те, познават добре шотландеца Даниел Макаскил (Daniel MacAskill). В "работното" си време Дани е колоездач каскадьор, на чиито трикове можем да се наслаждаваме в десетки видеа в YouTube.

Наскоро екипът на Red Bull обаче ни показа ежедневието на Макаскил от една малко по-различна гледна точка. В 6-минутния филм ставаме свидетели на приключенията на колоездача в почивния му ден. Ще се изненадате ли, ако ви кажем, че Дани не слиза от колелото? Макаскил прави всичко да изглежда толкова лесно и весело, но за нас това определено си е един НЕобикновен ден!


Сподели.