Ед Ширън разказа историята на Thinking Out Loud и спечели сърцата ни завинаги

Pinterest LinkedIn +

Феновете на Ед Ширън отдавна са наясно, че британският музикант създава само песни и текстове с дълбок смисъл, пораждащи емоции дори и у най-коравосърдечните от нас. Причината един от хитовете на Ед - Thinking Out Loud - да бъде включена в албума му X от 2014 година ще ви разчувства още повече.

Идеята на Ширън е била да помогне на приятелката си Ейми Уейдж (Amy Wadge), която има участие в песента. Ейми помолила да бъде включена в албума, защото имала финансови затруднения и нужда от източник на приходи.

Ед разказва пред списание The Mirror: "Уейдж имаше финансови трудности преди година. Тя се отби при мен вкъщи - албумът ми беше почти готов - и ме попита дали мога да включа песен от периода, в който бях на 17, в делукс албума, за да може да получи малко пари и да плати ипотеката си, сметките и т.н."

Това решение в последния момент включва Ейми в албума като съавтор на песента. Успехът на Thinking Out Loud обаче е толкова изключителен, че днес Уейдж надали има притеснения за сметки и ипотеки.

Приятел в нужда се познава!

Сподели.