E3 2012: Ubisoft представиха чисто ново IP - Watch Dogs (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Една от големите новини за геймърите от първия ден на току-що стартиралото Electronic Entertainment Expo 2012 бе представянето на чисто нова интелектуална собственост (IP) от страна на Ubisoft, а именно супер технологичният stealth екшън адвенчър с отворен свят Watch Dogs.

Разработвана от студиото на компанията в Монреал за Xbox 360, PlayStation 3 и PC и по-точно от екип, сформиран от дизайнери и програмисти, работили по заглавия като Rainbow 6, Far Cry и Assassin's Creed, играта е изградена върху идеята за супер контрол върху цял мегаполис, осъществяван от главния герой, Ейдън Пиърс, чрез хакерски интерференции.

Играчите ще имат възможността да поемат управлението над най-различни устройства като мобилни телефони, камери и електрическото табло на градското осветление, за да осъществят целта си. Играта вече има функциониращ официален сайт и обвързан със сюжета й ARG сайт, наречен Dot Connexion.

"С Watch Dogs ние разбиваме досегашните граници в екшън жанра и ще предоставим на играчите достъп до информация от такива мащаби, каквито не са виждани никога досега във видео игра", заявиха от Ubisoft по време на пресконференцията си.


Сподели.