Dungeon Siege 3 излиза на 27 май

Pinterest LinkedIn +

Dungeon Siege 3 ще излезе в Европа за Xbox 360, PlayStation 3 и PC на 27 май, обявиха издателите на бойното RPG, Square Enix. Това е първата игра от поредицата, произведена от създателите на Fallout: New Vegas - Obsidian Entertainment и първата, издавана от Square Enix.

До момента двете компании не са разкрили почти никакви подробности за съдържанието на Dungeon Siege 3, с изключение на информацията, че подобно на първата игра от сериите, тя ще бъде ситуирана в Кралството на Еб, а освен това ще разполага с нов и по-интерактивен мултиплеър режим.

Вече са известни и различните бонуси – предимно артефакти, които ще придружават играта при предварителна поръчка от най-големите дистрибутори на видео игри – за потребителите на GameStop това ще са Burning Band of Scorch и Talisman of the Grand Mage, за тези на Amazon – пръстенът Bite of the Arakun, а за тези на Best Buy – амулетът Sacred Heart of the Legion.

Потребителите на Steam също могат да поръчат Dungeon Siege предварително и по този начин да се сдобият с първите две игри от поредицата безплатно. От Square Enix планират и специално лимитирано издание на играта за европейския пазар, което ще включва четири артефакта. Предполага се, че това ще са гореизброените магически предмети.

Сподели.