DRS + и X-Team подгряват Onyx в София

Pinterest LinkedIn +

Две ще са подгряващите от българска страна групи за концерта на американските хип-хоп легенди Onyx в България, научи Avtora.com. Проявата е с дата 10 април, мястото е зала Христо Ботев - София.

Първата група, която ще подгрее хедлайнерите - DRS +, беше избрана в конкуренция с още пет, в Интернет гласуване, което Avtora.com своевременно анонсира. Втората - X-Team, подгласник в същото гласуване, е избрана от промоутъра на концерта - New Music Agency.
 
Общо 1471 от общо 2077 гласували са подкрепили с вота си двете групи, докато гласовете на останалите са разпределени между Хората на Изгрева, Фарс, Хората От Гетото и Ударната Група. Гласуването, инициирано от организаторите на събитието, се проведе в сайта http://www.359hiphop.com.
 
Билетите за концерта на Onyx, DRS + и X-Team в София могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketstream Bulgaria
 
На същата цена - 20 лв., в продажба са и Електронни билети (e-tickets), които могат да се закупят с дебитна или кредитна карта и да се разпечатат на домашния ви принтер.
 
Без презаверка за концерта на Onyx в зала Христо Ботев ще важат и предварително закупените билети за отменения концерт в София на DJ Muggs и GZA.
 
Купи билет ТУК.
Сподели.