Double Fine издават първата си мобилна игра - Middle Manager of Justice

Pinterest LinkedIn +

В съвсем близко, но все още неопределено бъдеще, американското студио Double Fine, предвождано от Тим Шафър, ще издаде за устройствата на Apple първата си мобилна игра - Middle Manager of Justice.

Отличаваща се с характерния за продукцията на Double Fine анимационен художествен стил, играта представлява мениджмънт симулация и ще постави играчите начело на екип от колоритни супергерои, чрез които да се бори срещу престъпността и несправедливостта.

Най-близката асоциация, що се касае до геймплея на Middle Manager of Justice, са заглавия като FarmVille и Game Dev Story, но атмосферата, както може да се очаква от създателите на Psychonauts и Costume Quest, е доста по-различна. Играта ще се бъде free-to-play и ще включва два вида in-game валута, която ще може да бъде придобита както чрез парични транзакции, така и безплатно - с търпение и упорит труд.

Double Fine са категорични, че Middle Manager of Justice действително може да бъде играна напълно безплатно, а единственото, което готовите да си плащат с истински пари потребители ще получат като предимство, е по-краткото време за натрупването на съответните валути - монети и Superium.

Избери своята следваща мобилна игра от тук >>

Сподели.