Дора Месарош (Eros Show): Жeната трябва да има по-специално отношение към секса, за да го прави пред камера

Pinterest LinkedIn +

Унгарската порнозвезда Дора Месарош (Dora Meszaros) гостува за трета поредна година в България на еротичното изложение Eros Show. През тези години русокосата звезда се утвърди като любимка на родните фенове сред актрисите от филмите за възрастни.

31-годишната Дора Месарош, или Дороти Блек, както е по-известна в родината си, е с откровени предпочитания към собствения си пол.

Месарош, чиито мерки са 92-60-92, се е снимала във филми за порногиганта "Private". В кариерата си Дора е участвала в продукции като "Midnight seanse", "Giving heads", "Lesbian lust".

Avtora.com: За наличие в България на порно индустрия все още не може да се говори. Кое Ви провокира да гостувате за трета поредна година на Eros Show?

Дора Месарош: Нашата индустрия е бизнес като всички други. Не съм аз тази, която избира къде да ходи. Аз получавам покани и впоследствие мениджърите ми решават, къде да отида и къде не. Щом организаторите на Eros Show и моите мениджъри са се договорили, значи е OK и за мен.


Дора Месарош по врема на изпълнението си на Eros Show 2009. Снимка: Avtora.com


.:  Виждате ли някаква промяна в България от първата Ви визита през 2007 г.?

Дора Месарош: Да, сега съм наясно с всичко, което се случва. Поради тази причина се чувствам и доста по-комфортно. Всяка година, като се връщам тук, забелязвам ,че нещата се подобряват във всяко едно отношение.

.: В музикалната и филмова индустрия настъпват сериозни трусове заради интернет. Застрашена ли е индустрията за възрастни от сайтове като YouPorn например?

Дора Месарош: Да, безплатното порно в интернет притеснява всеки, който се занимава с порно индустрия. Мисля, че в момента истинската криза в нашия бизнес е именно вследствие на разпространението на порно филми безплатно в интернет.

.: Как трябва да изглежда "слънчевото" бъдеще на индустрията за възрастни?

Дора Месарош: Не съм сигурна, а и не знам дали някой въобще е наясно. В момента всички индустрии са застрашени от световната финансова криза. Ако знаех, сега щях да бъда много богата.

 
Дора Месарош иска да стартира кариера на модел в САЩ. Снимка: Avtora.com

.: Кралицата на порното Джена Джеймисън приключи актьорските си изяви във филми за възрастни. Вие мислила ли сте някога за подобна промяна?

Дора Месарош: Джена Джеймисън наистина прекрати кариерата си на актриса преди доста години. Аз също съм наясно, че това няма да продължи за цял живот. Имам някакви планове за бъдещето, но не бих искала да ги споделям, защото все още не са сигурни.

.: Ние българите имаме една поговорка "От всяко дърво свирка не става". Може ли всяко момиче да стане порнозвезда?


Дора Месарош: Много хора са попаднали в тази професия, без да знаят точно какво представлява, но така или иначе са започнали да се занимават с порно. Има такива, които се пробват, но бързо се отказват, но има и такива, които се увличат. Разбира се, че е много трудно едно нормално момиче да стане порноактриса. Жената трябва да има по-специално отношение към секса, за да го прави пред камера. В тази професия остават тези, които успяват да свикнат със секса пред камера, защото това въобще не е лесно.

.: Към момента Вие снимате сцени предимно с жени. Изкуствените пениси не са ли някак по-студени и по-груби от истинските, както твърдят повечето жени?

Дора Месарош: Да, аз вече работя почти само с жени. Наистина истинските са по-добри, докато вибраторите са хладни и по-грубички. Нямам голям избор обаче, след като си падам по жени, затова в употреба влиза това, с което разполагаме.


Унгарската актриса вече за трета поредна година радва българската публика. Снимка: Avtroa.com

.: Каква е разликата да се снимат секс сцени с един, двама или повече партньори?


Дора Месарош: Винаги е много по-трудно да се работи с повече мъже, тъй като влагаш много повече усилия. С жени ми е много по-лесно, може би заради това се преориентирах към лесбофилмите.

.: Известно е, че големите пари в индустрията за възрастни са в Америка. Красиво русо момиче с големи естествени гърди като Вас би имало сериозен успех там. Не сте ли мислила да се преместите там?

Дора Месарош: Да, мислила съм. Дори планирам да замина за Америка. Но по- скоро бих искала да снимам фотосесии и да участвам в различни еротични шоупрограми. Снимането на филми вече не ме влече толкова, защото смятам, че бъдещето е в шоуто, а не в порно филмите. Така че определено обмислям някаква промяна.

Сподели.