Документална лента разказва любовната история в Blondie

Pinterest LinkedIn +

Пънк уейв иконите Blondie правят документален филм за настоящото си британско турне, озаглавено Phasm 8. За целта музикантите са наели английски филмов екип, който ще следи всяка тяхна стъпка до края на турнето.

Идеята е филмът да представя групата такава, каквато е, без излишни разкрасявания, а в центъра е връзката между певицата Деби Хари (Debbie Harry) и китариста Крис Стайн (Chris Stein), разкрива английският вестник "The Sun". Двамата (на снимката) имаха любовна връзка по време на цялата кариера на Blondie, която обаче се разпадна през 80-те след заболяване на Крис, което става причина и за неговото напускане на групата.
 
"Тяхната история е толкова завладяваща, а никога не е била разказвана от самите тях", цитира своя източник "The Sun". "Групата ще разкрие всичко за връзката на Деби и Крис. А тя ще се върне чак до времето, когато беше зайче на "Playboy". Очертава се филмът да се превърне в класически rockumentary."
 
Филмът ще включва, освен концертни изпълнения на групата, ексклузивни погледи "зад сцената" и задълбочено интервю с Деби Хари и компания. Документалната лента ще бъде издадена през 2006 г.
Сподели.