Добро утро, Чарли!

Pinterest LinkedIn +

Оригиналният сериал от 70-те години "Ангелите на Чарли" (Charlie's Angels) се завръща, съобщиха от ABC.

Решението е взето заради огромния успех, който телевизионният филм е постигнал тогава, както и на успеха на пълнометражния му римейк с участието на Дрю Баримор, Луси Лиу и Камерън Диас, всяка от чиито части донесе по 250 милиона долара приходи.

Автор на новия сценарий и на пилотните серии ще бъде Джош Фридман (Josh Friedman), известен със сценариите на  "Терминатор: Хрониките на Сара Конър“ (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) и на снимания у нас "Черната далия“ (The Black Dahlia).

В новия проект на "Ангелите на Чарли“ (Charlie's Angels) участие ще вземе продуцентът на оригинала Леонард Голдбърг (Leonard Goldberg), който по-късно бе и в екипа на пълнометражните филми.

В екипа се е включила и актрисата Дрю Баримор, но до момента не е уточнено дали тя ще бъде един от ангелите, или само ще продуцира сериала.

Първата версия на телевизионния филм се е задържала на екран 5 години (от 1976-а до 1981-ва).

Сюжетът разказва за приключенията на три сътруднички на частна детективска агенция, а в главните роли на оригиналните опасни изкусителки са Фара Фосет (Farrah Fawcett), Кейт Джексън (Kate Jackson) и Жаклин Смит (Jaclyn Smith).

Виж оригиналния трейлър на пилотния сезон:

Get the Flash Player to see this player.
Сподели.