Джулиан Мур се хвърля в обятията на Бил Клинтън

Pinterest LinkedIn +

Филмовата звезда Джулиан Мур (Julianne Moore) ще се хвърли в обятията на бившия президент на САЩ Бил Клинтън (Bill Clinton). Всичко това обаче ще се случи само на екран в продукцията на HBO "The Special Relationship".

Актрисата ще изпълни ролята на Хилари Клинтън (Hillary Clinton), докато в персонажа на самия Клинтън ще се изяви колегата й Денис Куейд (Dennis Quaid).

Нашумелият с участието си в номинирания за "Оскар" Frost/Nixon" Майкъл Шийн (Michael Sheen) пък получи ролята на бившия британски премиер Тони Блеър (Tony Blair).


Любов ли бе да я опишеш...

Филмът ще разказва за скандалите по време на управлението на Клинтън начело на Съединените щати, включително и за секс аферата му със стажантката Моника Люински.

Автор на сценария и режисьор ще е Питър Морган (Peter Morgan), познат като сценарист на "The Queen". Снимките започват в САЩ и Великобритания това лято.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.