Джуди Халваджиян: "Новите адреналинки в Господари на ефира трябва да са добронамерени, не вулгарни"

Pinterest LinkedIn +

Поредният национален кастинг за адреналинки в "Господари на ефира" стартира на 1 април, като набирането на кандидатури на момичета от цялата страна ще продължи до края на май. Същинската надпревара ще се проведе през юни и юли, а избраниците ще станат ясни в началото на новия телевизионен сезон на шоуто.

"Търся чаровни, мили и сексапилни момичета, които излъчват позитивна енергия и имат чувство за хумор. Това са едни от основните характеристики, които трябва да притежава една бъдеща адреналинка", каза за Avtora.com продуцентът на "Господари на ефира" Джуди Халваджиян.

"Новите адреналинки трябва да са добронамерени подобно на досегашните, а не вулгарни", каза още продуцентът.

Най-вероятно прослушването ще премине под знака на познатия отпреди четири години формат - с предварителни кастинги в трите най-големи града в България, последвани от голям финал в София. В оценяващото жури, освен Джуди Халваджиян, ще участват и журналисти.

По думите на продуцента на "Господари на ефира", той ще търси естествената красота у кандидатките, макар че няма да върне и момичета с хирургически намеси, например.


Жана и Алекс отговарят на изпитаната формула "русо и черно".
Снимка: Avtora.com


"Принципно ще заложим на познатата комбинация блондинка - брюнетка, но ако се появи едно невероятно червенокосо момиче, което е толкова красиво, чаровно и сексапилно, ще нарушим формата", каза Халваджиян.

Джуди Халваджиян уточни още, че не е необходимо бъдещите кандидатки да притежават професионални умения в областта на танците, тъй като приоритет е визията им.

На последния кастинг за адреналинки, който излъчи Яна и Жана, се явиха около 600 момичета. Сега се очаква броят им да достигне поне 1000.

"Кастингът за адреналинки не се изчерпва само с това да намерим поредните момичета, които да танцуват в 'Господари на ефира'. Това е една възможност за голяма реализация на неизвестни момичета. Ние отваряме врати на тези, които имат желание да се развиват", каза още продуцентът.


Жана и Алекс ще трябва да се разделят с "Господари на ефира".
Снимка: Avtora.com


Джуди Халваджиян разкри, че по всяка вероятност, в договора, който ще подпишат бъдещите адреналинки, ще присъства клауза, забраняваща бременност в рамките на екранните ангажименти на момичетата.

"Те трябва да се научат на професионализъм и не бива да постъпват небрежно с тези неща. Бременността е нещо много хубаво, но всеки трябва да се съобразява с правилата на играта. С Яна направих компромис да се случат нещата по този начин, но не мисля да правя подобни компромиси за бъдещите адреналинки".

Продуцентът на "Господари на ефира" довери още, че вероятно водещите в новия телевизионен сезон на Господари на ефира ще бъдат Мария Игнатова и Димитър Рачков, но не са изключени и изненади.

Междувременно на 31 март шоуто "Господари на ефира" празнува своя 6-ти рожден ден.

Сподели.