Джош Бролин влезе в клиника за лечение на зависимости

Pinterest LinkedIn +

Джош Бролин (Josh Brolin) прави нова голяма стъпка в личния си живот. Актьорът е потърсил помощ в клиника за лечение на зависимости.

Според списание People звездата от Men In Black 3 (Мъже в черно) и Sin City (Град на греха) наскоро е приет в болнично заведение в Северна Калифорния.

Решението идва по време на развода му с актрисата Даян Лейн (Diane Lane) и малко след скандалното му сбиване в бар в Санта Моника след пиянска вечер.

Това не е първият подобен случай на Бролин. В не едно интервю той е споделял, че още като тийнейджър е започнал да злоупотребява с алкохола, а по-късно и с наркотични вещества, включително хероин.

Скандалното му поведение води до няколко ареста, като един от тях е през 2004 г., когато Даян Лейн се оплаква в полицията от домашно насилие. Тя обаче решава да не повдига обвинения срещу съпруга си.

Последните два филма, в които Джош Бролин участва, бяха Sin City: A Dame to Kill For и Inherent Vice.

И двата се очакват през 2014 г., като все още няма информация дали актьорът ще вземе участие в драмата на Балтазар Кормакур (Baltasar Kormakur), в която трябваше да си партнира с Джейк Гиленхаал (Jake Gyllenhaal) и Джейсън Кларк (Jason Clarke).

Сподели.