Джони Деп е голямата звезда в режисьорския дебют на Уоли Фистър

Pinterest LinkedIn +

Джони Деп ще изиграе главната роля в Transcendence - дебютът на спечелилия Оскар oператор Уоли Фистър като режисьор.

Сценарият на филма е написан от дебютанта Джак Паглен и се фокусира върху компютър, който се развива в отмъстителна машина.

Персонажът, който ще изиграе Деп, е мъж, погълнат от машината по някакъв начин, като засега не се издават повече подробности, тъй като се очаква Фистър да внесе корекции в първоначалната чернова на сценария.

Фистър е известен с работата си по Inception (Генезис), за който печели Оскар, a освен това е номиниран също за филмите Batman Begins (Батман: Началото), The Dark Knight (Черният рицар) и The Prestige (Престиж).

И в случай че някой не се е досетил, режисьорът на гореспоменатите - Кристофър Нолан (Christopher Nolan), също има участие в дебюта на колегата си като изпълнителен продуцент.

Макар все още да предстои да бъдат обявени повече детайли, сред спряганите имена за актьорския състав влизат още Нууми Рапас (Noomi Rapace), Джеймс Макавой (James McAvoy) и Кристоф Валц (Christoph Waltz), които, ако наистина се присъединят към Джони Деп, определено ще успеят да предизвикат небивал интерес към продукцията.

Сподели.