Джими Кимел и Джей Лено отново се сдърпаха

Pinterest LinkedIn +

Популярните американски телевизионни водещи Джими Кимел и Джей Лено продължават да поддържат отношенията помежду си възможно най-обтегнати, като поредната нападка е дело на Кимел.

В интервю за мартенския брой на Playboy водещият на Jimmy Kimmel Live се сблъсква за пореден път с болната тема за войната му с Лено.

"Не знам, винаги ми е било неприятно да наранявам чувствата на другите хора, но не мисля, че Джей Лено има чувства. А не изглежда особено притеснен и за чувствата на останалите", коментира Джими Кимел.

По абсолютно противоположния начин стоят нещата от страна на Кимел към основния опонент на Лено – Дейвид Летърман, който служи и за вдъхновение на Джими Кимел от началото на кариерата му.

"Нощта, в която Дейвид гостува в шоуто ми, беше най-фантастичната в живота ми. Някои хора предложиха да коментираме Джей Лено, но не мисля, че щеше да е удачно, затова реших да си запазя мнението за деня, когато аз гостувам при Летърман", добавя Кимел.

Въпреки всичко последният признава, че противникът му е вероятно човекът с най-големи познания за вечерните шоута и рейтингите им и дори признава, че преди време е харесвал Джей Лено.

Сподели.