Джесика Алба в столична пицария?! Не бързайте с догадките!

Pinterest LinkedIn +

Разни хора, разни нрави - са казали още навремето мъдрите хора. Със сигурност обаче, те не са били запознати с The Curious Case of китайката XiaoQing, която разбуни духовете в света на шоубизнеса преди броени дни.

Причината - решението й с помощта на пластичната хирургия да се превъплъти в стопроцентово копие на .. холивудския секссимвол Джесика Алба (Jessica Alba). Мотивите на 21-годишната девойка са още по-любопитни - тя смята по този начин да направи подарък на гаджето си, който бил маниакален фен на актрисата.

Той носел снимки на Алба в портфейла и мобилния си телефон и редовно карал приятелката си да се подстригва и гримира като звездата.


Това всъщност не е Джесика Алба, а съседката от втория етаж...

Въпреки, че пластичните хирурзи в Шанхай откликнали положително на молбата й, я посъветвали първо да обмисли сериозно решението си, тъй като ефектът от операциите ще е необратим.

До мнението на самата актриса все още не сме се допитали, но ако в скоро време ви се случи да засечете Джесика Алба да се целува с ухилен  пубертет в някоя столична пицария, не бързайте с догадките. Както вече казахме, разни хора, разни нрави...

Джесика Алба в Campari Calendar 2009 >>

Виж световните секссимволи в шоубизнеса (жени) >>

А тук са и мъжете >>


 

Сподели.