Джесика Алба и Мишел Родригес ще се завърнат в продължението на "Мачете"

Pinterest LinkedIn +

Докато режисиралият "Мачете" (Machete) – Робърт Родригез, се опитва да привлече имена като Мел Гибсън и Мишел Уилямс за продължението на трилъра Machete Kills, заедно с Дани Трейо се очаква да се завърнат и неповторимите Джесика Алба и Мишел Родригес. Въпреки че още нямат подписани договори, момичетата от един от най-сексапилните екранни дуети допринесоха доста за успеха на първата част, което е ясен знак за Робърт Родригез.

В Machete Kills, главният герой – Мачете Кортез, ще бъде нает от американското правителство за, на пръв поглед, невъзможна мисия. Отстранявайки всяка пречка по пътя си, персонажът на Дани Трейо трябва да достигне и премахне картелен лидер и ексцентричен милиардер, снабдител на оръжие от Мексико, преди да успеят да осъществят плановете си за световна анархия.

Паралелно с подготовката на Machete Kills, Родригез работи и по продължение на култовия "Град на греха" (Sin City). Лентата ще е със заглавие Sin City: A dame to kill for и въпреки че липсва друга информация, е известно, че адаптираният по комикса на Франк Милър трилър, ще има претенциите за един от големите блокбъстъри на 2013 г.

Сподели.