Джерард Бътлър, Аарън Екхарт и Салма Хайек са сред актьорите, които очакваме в България през 2014

Pinterest LinkedIn +

И през 2014 година България ще се докаже като апетитна дестинация за Холивуд - вече са уговорени няколко големи кино продукции, които ще бъдат заснети у нас.

Една от тях е продължението на трилъра от 2013 г. Olympus Has Fallen (Код: Олимп) - London Has Fallen. За него в София очакваме Аарън Екхарт (Aaron Eckhart) и Джерард Бътлър (Gerard Butler), както и австралийската актриса Рада Мичъл (Radha Mitchell).

На 1 април в България ще пристигнат и Бен Кингсли (Ben Kingsley) и Салма Хайек (Salma Hayek), които са част от каста на американския филм The Septembers of Shiraz по едноименния роман от 2007 година. 

През месец юни пък у нас ще пристигнат Жулиет Бинош (Juliet Binoche) и Уилям Дефо (Willem Dafoe) за снимките на новата европейска продукция Nadie quiere la noche (Никой не желае нощта).  

За съжаление, следващата част на екшъна The Expendables (Непобедимите) вероятно няма да бъде заснета в България. Макар че Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) похвали родното студио Ню Бояна, той сподели, че условията в страната ни не са толкова благоприятни, колкото преди.

Сподели.