Дженифър Лопес участва в култово караоке... с включване от Лео Ди Каприо

Pinterest LinkedIn +

Дами и господа, на вашето внимание е поредното видео от станалата хит поредица Carpool Karaoke на водещия Джеймс Кордън, като този път специалната гостенка е самата Дженифър Лопес. Двамата съвсем успешно борят трафика в Лос Анджелис, припявайки на някои от най-култовите й песни, но най-забавният момент идва, когато Кордън се докопва до звездния й телефон, пълен с още по-звездни абонати. Защо пък да не пуснат един SMS на Лео Ди Каприо за по-късно вечерта, току виж им даде съвет за някой готин клуб. Учудващо, носителят на Оскар веднага се отзовава. За повече подробности и смях – гледайте смело!

Дами и господа, на вашето внимание е поредното видео от станалата хит поредица Carpool Karaoke на водещия Джеймс Кордън, като този път специалната гостенка е самата Дженифър Лопес. 

Двамата съвсем успешно борят трафика в Лос Анджелис, припявайки на някои от най-култовите й песни, но най-забавният момент идва, когато Кордън се докопва до звездния й телефон, пълен с още по-звездни абонати.

Защо пък да не пуснат един SMS на Лео Ди Каприо за по-късно вечерта, току виж им даде съвет за някой готин клуб. Учудващо, носителят на Оскар веднага се отзовава.

За повече подробности и смях – гледайте смело!


Сподели.