20 Януари 2019, 21:02

Джеймс Кордън говори за несломимия дух на Манчестър

Google+ Pinterest LinkedIn +

Джеймс Кордън коментира терористичния акт в Манчестър с монолог във вечерното си шоу The Late Late Show. "Изпадам в шок всеки път, когато чуя подобни новини за терористични атаки, особено когато на мястото са били толкова много деца", казва видимо съкрушеният Кордън. "Много от вас не са посещавали Манчестър, но определено сте чували за него. Градът е известен по цял свят с толкова много неща", продължава 38-годишният мъж, споменавайки музиката, футбола, компютърните науки. "Когато си помисля за Манчестър, за мястото, което познавам, се сещам за духа на хората там. Толкова обединени хора трудно ще откриете другаде – силни, горди, грижовни. След тази вечер духът на жителите ще стане още по-силен, ако това изобщо е възможно. Моите молитви и мисли са с всички в Манчестър, с екипа на залата, с екипите по сигурността, с всички спешни служби, с Ариана и с нейния екип и с всички семейства, които пострадаха. Всички трябва да прегърнем близките си по-силно тази вечер."

Джеймс Кордън коментира терористичния акт в Манчестър с монолог във вечерното си шоу The Late Late Show.

"Изпадам в шок всеки път, когато чуя подобни новини за терористични атаки, особено когато на мястото са били толкова много деца", казва видимо съкрушеният Кордън.

"Много от вас не са посещавали Манчестър, но определено сте чували за него. Градът е известен по цял свят с толкова много неща", продължава 38-годишният мъж, споменавайки музиката, футбола, компютърните науки.

"Когато си помисля за Манчестър, за мястото, което познавам, се сещам за духа на хората там. Толкова обединени хора трудно ще откриете другаде – силни, горди, грижовни. След тази вечер духът на жителите ще стане още по-силен, ако това изобщо е възможно.

Моите молитви и мисли са с всички в Манчестър, с екипа на залата, с екипите по сигурността, с всички спешни служби, с Ариана и с нейния екип и с всички семейства, които пострадаха. Всички трябва да прегърнем близките си по-силно тази вечер."


Сподели.