Джъстин Тимбърлейк сред основните претенденти за водещ на Оскари 2014

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че наградите Оскар за 2012 г. бяха раздадени само преди един месец, подготовката за следващата церемония вече тече.

За разлика от други години през 2014 г. церемонията по връчването на престижните кино награди ще се състои по-късно от обичайното - на 2 март, за да не съвпадне с провеждащите се през февруари Зимни олимпийски игри в Русия.

Макар да остават още няколко месеца докато Академията за кино и телевизионни изкуства в САЩ обяви избора си за водещ на шоуто, според National Enquirer на челно място сред кандидатите е Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake).

Той се завърна повече от успешно към музикалната си кариера след седемгодишно прекъсване с току-що издадения трети студиен албум в дискографията си - The 20/20 Experience - и в момента е една най-обсъжданите звезди в световния шоубизнес.

Докато си почиваше от музиката, Тимбърлейк дебютира в киното, където лесно спечели симпатиите на киноманите. Филмовите участия в допълнение с певческо-танцувалните му умения и изисканият му стил го правят повече от подходящ за водещ на Оскари 2014 г.

Сет Макфарлън (Seth McFarlane) обаче беше обявен за водещ на Оскари 2013 през октомври 2012 г., което означава, че Академията има достатъчно време да промени мнението си и друга звезда да заеме мястото. Подготовката за 86-те награди Оскар тепърва предстои.

Сподели.