Джъстин Лин решава съдбата на Fast & Furious с осми, девети и десети филм

Pinterest LinkedIn +

Джъстин Лин е от режисьорите, които определено не губят времето си! Името му стои зад Fast & Furious 6, както и зад последните 3 филма преди него. Изглежда сега той ще има възможност да избере дали да се завърне към поредицата и дори нещо повече – да я завърши.

Преди време талантливият режисьор избра да работи по филмите за Джейсън Борн, но сега, след като Мат Деймън и Пол Грийнграс се завръщат към тях, Лин се оказва свободен.

Неотдавна стана ясно, че Джеймс Уон няма да режисира Fast & Furious 8 и Лин и Universal ще влязат отново в сътрудничество.

Според Deadline, разговорите им ще бъдат насочени към това "той да режисира продукция от няколко части, няколко филма, снимани заедно, които ще отбележат края на марката Fast & Furious".

Преди година покойният вече Пол Уокър съобщи, че със сигурност ще има Fast & Furious 8 и Universal планират също 9-та и 10-та част, но все още не е ясно как ще бъдат реализирани те във времето.

Ясно е обаче, че компанията прави всичко възможно да пуска филмите максимално близо един след друг във времето – Furious 7 трябваше да излезе това лято, но бе отложен за 2015 г. заради смъртта на Уокър, който беше ключова част от франчайза.

Сподели.