Джъстин Бийбър и Селена Гомес са се разделили?

Pinterest LinkedIn +

Тийн идолите Джъстин Бийбър и Селена Гомез са сложили край на връзката си, датираща от началото на миналата година. Новината бе потвърдена от The Associated Press, след като първоначално бе разпространена от водещ британски таблоид.

Като основна причина за раздялата на звездната двойка източникът, цитиран от the Sun, посочва твърде малкото време, което двамата могат да прекарват заедно поради постоянните ангажименти и на единия, и на другия.

Успехите на Селена Гомес на музикалната сцена не са толкова големи, колкото тези на Бийбър, но за сметка на това звездата на Disney, избрана от Glamour за "Жена на 2012 г.", развива устремно актьорската си кариера, като по-рано тази година прекара няколко дни в България именно по тази линия.

Двойката оповести връзката си през февруари 2011 година, когати Бийбър бе все още само на 16 години, и оттагава насетне бе следена от папараци навсякъде, където отиде, в това частни ваканции, свързани с повече или по-малко прояви на интимност между двамата. Към момента на раздялата им Бийбър е на 18, а Селена - на 20 години.

Сподели.