Джъстин Бийбър - брутален злодей в новия сезон на "От местопрестъплението"

Pinterest LinkedIn +

Любимецът на тийнейджърите Джъстин Бийбър (Justin Bieber) прави своя екранен дебют в 11-ия сезон на хитовия сериал "От местопрестъплението" (CSI), който Нова ТВ ще завърти от 12 април.

В криминалната поредица младата звезда ще влезе в ролята на бунтуващ се и объркан тийнейджър, който е изправен пред тежко решение относно брат му. 

От следващия четвъртък най-добрите криминалисти отново ще превземат ефира на Нова ТВ, като всеки делничен ден от 22.30 ч. ще разкриват поредица от заплетени случаи и мистериозни убийства.

Начело на екипа е Лорънс Фишбърн (като Рей Лангстън), а в разгадаването на криминалните пъзели ще му помагат актьорите Мардж Хелгенбъргър, Пол Гилфойл, Джордж Ийдс, Робърт Дейвид Хол, Ерик Шманда, Лорън Лий Смит и Уолъс Лангам. 

В 11-и сезон Лангстън отново ще се срещне със злодея Нейт Хаскел. Двамата ще се изправят един срещу друг и ще се върнат към случилото се преди края на миналия сезон.

Перфектно организирана бомбардировка, масирана атака от акули в басейна на един от най-големите хотели в Лас Вегас, както и зловещ случай с вампири и върколаци са само част от предизвикателствата, които екипът ще трябва да разнищи. 

Любопитно около сериала е, че това е последният сезон, в който зрителите ще могат да гледат Лорънс Фишбърн (Laurence Fishburne) като ръководител на екипа. Миналата година известният актьор отказа на поднови договора си с CBS, за да се фокусира върху кариерата си в киното. Неговото място бе заето от не по-малко известния и също познат на българските зрители – Тед Дансън (Ted Danson).  

Сподели.