"Disturbed" е вторият хедлайнер на фестивала "Hills of Rock"

Pinterest LinkedIn +

Американската рок група "Disturbed" е вторият обявен хедлайнер на фестивала "Hills of Rock", който ще се проведе в Пловдив на 28, 29 и 30 юни 2019 г. Една от най-успешните хеви-рок групи в съвременната музикална история ще излезе на сцената в първия фестивален ден.

От формирането си през 1996 г. до момента групата има над 16 милиона продадени албума и огромен брой почитатели по целия свят. "Disturbed" анонсираха едноименното си световно турне, което ще представи както нови песни, така и някои от най-големите им хитове като "Down With The Sickness", "Inside The Fire" и "The Sound Of Silence".

Както Avtora.com вече съобщи, хедлайнер на втория фестивален ден са рок иконите "Whitesnake". Създадената от вокала на "Deep Purple" Дейвид Ковърдейл (David Coverdale) група анонсира световното си турне "Плът и кръв" (Flesh & Blood 2019), което ще включва песни от предстоящия им едноименен 13-ти студиен албум, както и най-големите хитове от тяхната над 40-годишна кариера.

Промоционалните билети за "Hills of Rock 2019" на цена 120 лв. вече са изчерпани. Всеки, закупил промоционален билет, има на разположение 10 дни, в които да реши дали така обявените дати на фестивала (28, 29 и 30 юни 2019 г.), го устройват. Ако това не е така, билетът може да бъде върнат на мястото, от което е закупен, до 18 ноември 2018 г. Поръчаните билети онлайн могат да бъдат върнати в офисите на билетния оператор "Eventim".

Тридневните билети за фестивала "Hills of Rock" в момента са на цени:

-140 лв до 31.12.2018;
-160 лв до 31.03.2019;
-180 лв до 28.06.2019.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.