Диляна Попова в новото видео на D.U.N.E. Виж Realize тук!

Pinterest LinkedIn +

Звездата от хитовите сериали "Революция Z: Секс, лъжи и музика" и "Стъклен дом" Диляна Попова изпълнява главната роля в новото видео на българската рок банда D.U.N.E. към парчето Realize. Негов режисьор е небезизвестният Александър Моллов, работил с Миро, Невена, Сантра и Кристо, Спенс, Део, Каризма и много други.

31-годишната Диляна, чиито актьорски изяви включват и кино роли (Love.net, "Още една мечта"), също има сериозна видеография зад гърба си – тя може да бъде видяна в клипове на Дичо, Лора Караджова, Ъпсурт и Орлин Павлов. Аудиторията на мъжки списания като Playboy и Maxim пък свързва името й преди всичко с фотосесиите й от 2010 и 2011 г.

Видеото на D.U.N.E., в което участва, е второ за групата, чийто дебютен албум Heavy Rain излезе през септември 2012 г. и се разпространява не само у нас, но и на американския пазар от местна дистрибуторска компания. Автор на музиката и аранжимента на Realize (бонус трак от Heavy Rain) е Петър Рангелов – вокалистът и китарист на групата, който завършва Консерваторията в София и специализира музикална продукция в Манчестър. Текстът на парчето е дело на Греам Стюарт.


Сподели.