Диляна Попова само по татуировки в новия филм "Субтитри"

Pinterest LinkedIn +

След Love.net и "Стъклен дом", Диляна Попова отново ще демонстрира актьорския си потенциал. Този път обаче, синеоката красавица няма да участва в игрална продукция, а в документална лента.

Филмът е посветен на татуировките и се нарича "Субтитри", като основната му идея е известни личности да разкрият символиката на татусите си, както и какви мотиви са ги подтикнали към това да ги изрисуват върху телата си.

Първоначално режисьорът Елена Попиванова не възнамерявала сюжетът да е изграден върху популярни лица, но след като срещнала Диляна Попова, която реагирала изключително позитивно, променила решението си.

"Тя е страхотна. Разказа много интересни неща за четирите си татуировки. Показа ги – има няколко надписа на английски като 'постоянство' и 'търпение', друга пък е просто символ. Не искам да издавам повече, ще разберете останалото, като гледате самия филм. Ще го пуснем за селекцията на предстоящия София Филм Фест", коментира Попиванова пред "Монитор".

В лентата ще видим разказите и на други родни знаменитости като актьорите Валери Йорданов, Николай Мутафчиев, Мира Бояджиева, както и шампиона по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой.

Сподели.