Девет жени напомниха на света, че думата "вагина" не е срамна (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Кампанията Legalize V има една ясна мисия – да покаже на света, че думата "вагина" не е срамна и обидна. Нещо повече: "тя е символ на женското тяло, женската сексуалност, здраве, та дори и защита". Според организаторите на кампанията през 21 век думата все още е табу и хората често се опитват да я заменят с евфемизми в разговори с приятели, със семейството, в часовете по биология, та дори и при посещението при лекаря. Представителката на щата Мичигън Лиса Браун дори беше санкционирана по време на заседание заради смелостта си да изрече думата. И вие може да подкрепите идеята на Legalize V. Нужно е само да се погледнете в огледалото и да кажете смело: ВАГИНА.

Кампанията Legalize V има една ясна мисия – да покаже на света, че думата "вагина" не е срамна и обидна. Нещо повече: "тя е символ на женското тяло, женската сексуалност, здраве, та дори и защита".

Според организаторите на кампанията през 21 век думата все още е табу и хората често се опитват да я заменят с евфемизми в разговори с приятели, със семейството, в часовете по биология, та дори и при посещението при лекаря. Представителката на щата Мичигън Лиса Браун дори беше санкционирана по време на заседание заради смелостта си да изрече думата.

И вие може да подкрепите идеята на Legalize V. Нужно е само да се погледнете в огледалото и да кажете смело: ВАГИНА.


Сподели.