"Destiny Quartet" ни потапят в магията на "Усещане за жена" с музиката от незабравимата кино класика

Pinterest LinkedIn +

Виртуозните грации от "Destiny Quartet" ни водят зад кулисите на бляскава фотосесия. Те се превъплътиха в ролята на модели, за да ни представят своята най-голяма страст напоследък – бижутата.

В новото си видео четирите дами представят оригинален прочит на "Por una Cabeza" – музиката  от кино класиката "Усещане за жена". От кадрите виждаме очарованието, романтиката и изяществото на жената в цялата ù прелест. Проектът е част от предстоящия албум на "Destiny Quartet" с репертоар от произведения на класически композитори, филмови шедьоври и етно мотиви.

Лори, Гери, Звезди и Ивелина, които позират с бижутата West Gold and Silver, отправят посланието, че всяка дама заслужава лукса да притежава качествени и достъпни бижута, които да носи със самочувствие и които да допълват индивидуалния ù стил. Тяхната философия следва убеждението, че една от главните цели на едно бижу освен да радва със своята красота и оригиналност, е да пази спомените ни и да ги предава от поколение на поколение.

За цялостната визия на видеото красивите дами се довериха на Искра Сейл, популярна със своите оригинални арт концепции. Тя успява да постигне перфектната симбиоза между музика и мода, представяйки момичетата от "Destiny Quartet" в блясъка на романтичната женственост. С визията си стилните дами отправят посланието, че женствеността е хармония, естественост и чувственост, а красотата на жената е по-истинска, когато идва от душата ù.

Този година е изключително успешна за "Destiny Quartet", които събират музикалното многообразие от цялото земно кълбо, а техните амбиция и качества вече многократно са забелязани на редица международни сцени. През юни четирите красавици станаха част от сериала "Страсти в Тоскана" и записаха музиката към четвъртия му сезон. Благодарение на саундтрака "Rosso Mille Miglia" изпълнителките от "Destiny Quartet" са забелязани от италианския композитор Рикардо Росини и са препоръчни лично от него за престижно събитие в Сирмионе, където бяха аплодирани от Флавио Бриаторе и легендарната певица Тина Търнър.


Сподели.