Десет луди, луди уебсайта, които със сигурност не бихте искали да пропуснете!

Pinterest LinkedIn +

Интернет мрежата, освен всичко друго, предлага и много забавление. Предлагаме на вниманието десет интригуващи страници, които със сигурност не бихте искали да пропуснете.


1. Intel Museum of Me


Aдрес: http://www.intel.com/museumofme

Въплъщение на една меко казано шантава идея на Intel, този сайт буквално за минути ще сглоби от информацията във вашият Facebook акаунт кратка, интерактивна презентация на вашата лична онлайн история в социалната мрежа.


2. Телескопът "Хъбъл"Адрес: http://www.spacetelescope.org/

Сайт, посветен на легендарния космически телескоп. В него ще откриете хиляди невероятно впечатляващи фотографии на Дълбокият Космос.

3. Още една социална мрежа?Адрес: http://www.path.com/

"Пътят" (Path) твърди, че е социална мрежа от ново поколение. Една по-лична и интимна версия на Facebook и Twetter, в която да споделяте информация само с най-най-близките си приятели в контактна листа ограничена до скромните 50 души.

4. Google Art ProjectАдрес: http://www.googleartproject.com/

Още една безценна идея на Google. С помощта на този сайт ще можете (макар и виртуално) да се разходите из 11 от най-известните арт галерии на планетата.

5. Да послушаме музика!Адрес: http://listeningroom.net/

Странен сайт в който можете да поканите всеки да послуша заедно с вас музика от вашият твърд диск, МР3 плейър или онлайн източник.

6. Да си поиграем на уеб детективиАдрес: http://probablyinteractive.com/

Безкрайно увлекателна, изцяло текстово базирана онлайн, интерактивна игра, с която можете да се забавлявате много часове разплитайки мистерии.

7. Бий ми една телеграма!Адрес:
http://www.telegramstop.com/

Най-просто казано: сайт от който можете да изпратите телеграма. Не питайте само кому е нужно това.

8. Кой беше тоя филм?

Адрес:
http://www.subzin.com/

Изключително полезна търсачка с помощта на която ще можете да откриете филма или ТВ шоуто което търсите, използвайки вместо ключ произволна фраза от тях.

9. В настроение...Адрес: http://www.moodturn.com/

Сайт който пуска приятна музика в зависимост от настроените ви докато сърфирате.

10. Отпечатай ми адресАдрес: http://www.mapenvelope.com/

От този сайт можете да си отпечатате обикновен пощенски плик, върху който обаче ще е нанесено вашето местоположение от Google Maps.

Сподели.