Desert Strike-подобната Killstorm от създателите на Crazy Horses идва през август

Pinterest LinkedIn +

Нова игра, вдъхновена от култовата поредица от 90-те години на миналия век Desert Strike, ще бъде издадена за PC, Mac и устройствата с тъчскрийн екран през август 2014 година.

Въпреки че не е представяна като римейк на Desert Strike, чиито права се държат от Electronic Arts, Killstorm носи много от характеристиките на Desert Strike, Jungle Strike, Urban Strike, Soviet Strike и Nuclear Strike, в което могат да се убедят изигралите някое от тези заглавия чрез демо версията, налична в официалния сайт на играта.

Тя се разработва от английското студио Nice Touch Games (Crazy Horses), сформирано от бивши служители на Sony и Criterion, а самите производители представят играта като "нашето обяснение в любов на екшън игрите от 16-битовата ера".

Само срещу 5 паунда Kickstarter потребителите, които дадат своя принос за събирането на необходимите на Nice Touch 10 000 паунда, си гарантират дигитално копие от Killstorm, което могат да очакват през август, а срещу 20 паунда – и ранен достъп до нейната онлайн бета, започваща през май.

Сподели.