Der Hunds, Секта и Nemo свирят в нощта на "Seattle"

Pinterest LinkedIn +

Групите Der Hunds, Секта и Nemo ще вземат участие в 15-тото издание на тематичните събития, озаглавени "Seattle Night". Концертът ще се състои на 24 ноември в столичния клуб "Строежа".

В "Seattle Night XV" ще се изявят и сборни формации от музиканти от групите Awake, Skre4, Macrophone и Pornographic Monster, както и базираната във Великобритания банда Dialog.

Сред останалите изпълнители, които ще се качат на сцената в столичното заведение, ще бъдат Явор Захариев, настоящ вокалист на Free Will Society и Свилен Ноев от група Остава.

Предстоящата "Seattle Night XV" ще премине под знака на изпълнения на някои от най-популярните групи от сиатълската алтернативна сцена като Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden, Alice In Chains и други.

Всяка една от групите, които ще вземат участие в концерта на 24 ноември, ще има възможността да представи свои авторски изпълнения.

Инициативата "Seattle Night" се провеждат през месеците март и ноември, от 2003 година насам. Клуб "Строежа" дебютира като техен домакин през 2006 г., когато се проведе и седмото издание от тематичните концерти.

Електронни билети за "Seattle Night XV" могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, магазина на М-тел в столичните Централни хали, магазина на М-тел в Mall Of Sofia на бул. "Стамболийски", магазина на М-Тел на площад "Славейков", както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.