Дейв Грол изпълни мечтата на умиращ фен на Foo Fighters

Pinterest LinkedIn +

Кен Пауел е австралиец, диагностициран преди 14 години с меланома. Макар през по-голямата част от времето да е прикован в инвалидна количка, това не му пречи да посещава всички концерти от скорошното австралийско турне на своята любима група.

Заради отдадеността си към Дейв Грол и компания, той е познат във Facebook като Ken The Foo Fighter. Макар болестта му да е в терминален стадий, Кен има едно желание: да се срещне със своите идоли лично.

Всъщност това почти се случва, но поради хранително натравяне на Дейв се налага организираната среща с Foo Fighters в Пърт да бъде отменена.

Изглежда, че член от семейството на Пауел се е оказал в един и същ полет с Дейв Грол. След като разбира трогателната история и най-съкровеното желание на Кен Пауел, фронтменът на Foo Fighters не само му изпраща снимка с надпис "hi Ken", а и му подарява билети за предстоящ концерт на групата в Лос Анджелис, където ще може да се осъществи и мечтаната лична среща.

Е, Дейв Грол за пореден път се доказа като добряк. Очевидно дори в индустрия, където искрените и добри хора са рядко срещани, доброто все пак може да съществува и да бъде разпространявано.


The five surprises from Dave Grohl so far on our journey to have Ken and Dave meet

Posted by Ken The Foo Fighter - My Hero on jeudi 12 mars 2015
Сподели.