Дейв Грол, Дон Хенли, Кристина Агилера на Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony

Pinterest LinkedIn +

Дейв Грол и Тейлър Хокинс от Foo Fighters, Дон Хенли от The Eagles, Кристина Агилера, Дженифър Хъдсън, Джон Майер и Гари Кларк Jr. ще вземат участие в церемонията по въвеждането на новите членове на Rock and Roll Hall of Fame, която ще се проведе за 28-ми път на 18 април в лосанджелиския Nokia Theatre.

Грол и Хокинс ще въведат в престижната институция канадската прогрок банда Rush. Майер ще произнесе тържествената реч по повод въвеждането на покойния Албърт Кинг, която ще бъде последвана и от съвместно изпълнение с Кларк.

Хенли, който стана член на Залата през 1998 г. с въвеждането на The Eagles, ще почете Ранди Нюман, а Агилера и Хъдсън ще излязат на сцената за съвместно изпълнение в памет на покойната Дона Съмър.

Освен изброените тази година в музея в Кливланд ще бъдат добавени имената и подписите на музикантите от Public Enemy и ветераните в индустрията Лу Адлър и Куинси Джоунс.

Церемонията в Лос Анджелис ще бъде заснета от екип на HBO и излъчена на 18 май. Предстои да бъдат обявени още имена на изпълнители и презентатори, които ще вземат участие в събитието.

Сподели.