Deep Zone Project правят ремикс на Madonna

Pinterest LinkedIn +

Българската студийната формация Deep Zone Project получи официално разрешение от издателите на Мадона (Madonna) да направят ремикс на песента й "Ray Of Light".

"Вокалите в ремикса са на самата Мадона", каза DJ Dian от Deep Zone Project за Avtora.com. "Гласът й ни беше изпратен от Лондон в специален формат, който запазва оригиналното звучене от парчето. Разрешението да направим наш вариант на песента ни отне около месец и половина кореспонденция с издателите й. Трябваше да им изпратим линк, където могат да чуят наши неща, за да преценят дали да отговорят положително на запитването ни", обяснява DJ Dian.

"Това е любимата ми песен на Мадона и бях много щастлив, когато ни разрешиха да я ремиксираме. Това е голяма чест за нас, като се има предвид, че тя работи предимно със световно доказали се музиканти", добави той.

След като завършат окончателно работата по своя вариант, Deep Zone Project трябва да изпратят вече готовото парче отново на нейните издатели, за да получат одобрение и ако това се случи, той ще влезе в официалната дискография на поп кралицата.

Желаещите да чуят ремикса могат да направят това на специално прати, което ще се казва "Deep Zone – Ray Of Light", което ще се проведе на 23 декември в столичния клуб "Ялта".

Тъй като все още няма окончателно "да" от компанията на Мадона, парчето няма да бъде пуснато в бългаския радио и телевизионен ефир.

Сподели.