Deep Zone Project осъмна без основателя си DJ Rossko

Pinterest LinkedIn +

Един от двамата основатели на създадения през 1998 година Deep Zone Project - Росен Стоев, познат повече като Rossko, напусна групата.

След като наскоро се раздели и с лейбъла, сега той предпочете окончателно да сложи край на отношенията си с останалите членове на Deep Zone.

В момента продуцентът е в процес на създаване на собствена звукозаписна компания, която ще е ориентирана към създаване на модерна денс музика и ремикси.


Любомир Савов, DJ Rossko и DJ Dian в "кухнята за хитове" - Deep Zone Studio

През лятото на 2008 година, Rossko взима участие на световния конкурс, организиран от хаус легендата Дани Теналия, където печели престижното второ място.

Благодарение на успеха, той получава договор от американската звукозаписна компания KULT Records за ремикс на песента "I Try", която оглавява денс класацията на Billboard цели 4 месеца през 2004 г.

Иначе кариерата му стартира през 1991 година с изяви в столичните клубове, шест лета по-късно започва да продуцита музика и създава проекта R.S.T.

През 1998 г. се запознава с колегата си Диан Савов и двамата заедно поставят основите на денс/хаус проекта - Deep Zone Project. Скоро след това, към тях се присъединява и Любомир Савов, с когото създават и звукозаписната компания Deep Zone Records.

 

Сподели.