Deep Cosmetics – съюзник във войната с бръчките

Pinterest LinkedIn +

Появата на първите бръчки по лицето ни винаги е повод да се притесним и да търсим начини да спрем отражението на времето върху кожата си. Различни са факторите, които определят появата на бръчките, като сред тях са наследствеността, заседналият начин на живот, тютюнопушенето и др.

Купуването и прилагането на антиейдж козметика, за която не сте се консултирали със специалист обаче, няма да ви помогне. Дори и да има временен ефект, то вероятността да извадите очи, вместо да изпишете вежди, е доста голяма.

За да сте сигурни, че сте намерили точното за вашата кожа решение, на първо място е добре да направите компютърна диагностика на вашата кожа, която ще покаже колко сериозен е проблемът с бръчките и дали освен видимите с просто око има и други, които тепърва ще станат забележими. Диагностиката се прави със специален апарат и бихте могли да я получите безплатно от Deep Cosmetics. Въз основа на резултатите ще ви бъде препоръчана и подходящата терапия.

Важни съюзници в борбата с бръчките, които наистина работят, са подходящата околоочна маска, пилинг маската с ензими, серумът против стареене на кожата и кремът за шията и деколтето. Това са основните проблемни зони, които най-бързо се поддават на следите на времето.

Във всички случаи вашата антиейдж козметика трябва да е изградена от натурални съставки, защото те имат многопосочно действие и оказват положително влияние едновременно върху повече проблеми на кожата. Освен това си спестявате и третиране с излишна химия, която се трупа в тялото във времето.

По отношение на околоочната маска е добре тя да има в състава си природни масла и да има едновременно стягащ и хидратиращ ефект. Добрият продукт ще намали чувствително тъмните кръгове под очите и подпухналостта. На българския пазар се предлага уникална пилинг маска с ензими, която ексфолира чудесно кожата, премахвайки мъртвите клетки и всякакво замърсяване. С маслото от жожоба тя едновременно и хидратира, и подхранва кожата. За да се поддържа добрия и млад вид на кожата, използването на пилинг маската трябва да става поне два пъти седмично.

Използването на серум против стареене ще помогне да се заличат т.нар. мимически бръчки и едновременно с това ще поддържа влагата в кожата, така че тя да изглежда мека и еластична.

Кремът за шията и деколтето също трябва да е специално разработен за фината и деликатна кожа на тази област от тялото. Често се случва хората да се грижат за добрия вид на кожата на лицето, но да забравят шията и деколтето. И освен че така ясно си личи възрастта, чисто естетически има огромна разлика между поддържаната кожа на лицето и тази част под него. Същото важи и за кожата на ръцете, където също веднага си личи влиянието на времето. Затова трябва да се поддържа и тази важна област с подходящите препарати.

Изброените продукти са отлично начало за поддържане на млада и красива кожа максимално дълго време. В зависимост от това какво е конкретното състояние на вашата кожа специалист ще ви препоръча и допълнителни продукти, които да ви помогнат да разрешите и други проблеми на вашата кожа.

Търсете индивидуални решения, които са подходящи за вас конкретно, за да получите максимални резултати срещу парите си.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.