Дъщерята на Ваня Щерева – Мила Гергова – приключи участието си в X Factor 2013

Pinterest LinkedIn +

16-годишната Мила Гергова – дъщеря на известната актриса, певица, автор на музика и писателка Ваня Щерева – приключи участието си в X Factor 2013 след второто си представяне на сцената на шоуто.

Младата изпълнителка, която зашемети журито с първото си изпълнение (нейна оригинална версия на класиката Wicked Game на Крис Айзак), спечелило ѝ много фенове и в социалните мрежи, сама заяви липсата на амбиции да се бори за оставане и победа в музикалния формат.

"Аз не искам да спечеля X Factor и ви го казвам съвсем искрено. Със сигурност всички тези хора тук го искат повече от мен – както казах, аз не искам. И го заслужават повече от мен – със сигурност повечето от тях чуват по-добре от мен, технически пеят по-добре от мен.

Единственото, с което аз мога да впечатля, е, че музиката за мен е… себе си. Аз се изразявам чрез музиката и не го правя с абсолютно никаква цел. Аз нямам цел да победя, аз имам за цел да ми е приятно. И реално се обърках с това – идвайки в X Factor, аз си изясних целите.

Аз дойдох, защото ми се видя забавно и реално взех това, което исках и съм доволна. Така че и да отпадна, ще съм много щастлива, въпреки всичко", заяви на сцената Мила във времето, дадено на всеки кандидат, за да мотивира желанието си да участва в X Factor.

По-късно вечерта Саня Армутлиева обяви, че тя действително не продължава напред, като подчерта, че e взето под внимание желанието ѝ да бъде "спасена" от X Factor.

Мила, която се занимава и с фотография, вече има опит и немалко изяви на сцена, а тепърва ѝ предстоят нови. Освен че пее, тя свири на китара, а наред с музикалността, усмивката и специфичната бленда на гласа ѝ участието ѝ ще бъде запомнено с неподправеното ѝ поведение и сравнително рядко срещания на тази сцена алтърнатив стил.


Сподели.