"Дай знак пак", ако си фен на Михаела Филева и нейните "Абсолютни животни" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Десет месеца след като направи ударен дебют с участието си в сингъла на Billy Hlapeto "Когато ти трябвам", Михаела Филева представи най-новия си проект - трети от началото на 2013 г., но доста по-различен от всичко, което младата изпълнителка е правила досега.

За разлика от "Когато ти трябвам" и последвалите го хитове "Опасно близки" (ft Venzy) и "А дано, ама надали" на Графа (ft Venzy и Михаела Филева), "Дай знак пак" залага единствено на нейната известност и мощна PR машина, тъй като останалите артисти, участващи в проекта, са абсолютно неизвестни лица.

Това са рапърите Адриан, Доналд и Боби, избрани чрез кастинг, на който се се явили над 700 кандидати. Самата Михаела е оценявала желаещите да вземат участие в проекта, зад който стои популярен търговски бранд с много успешна мултимедийна промо кампания, включваща няколко разпознаваеми анимационни персонажа, създадени специално за целта.

В този смисъл "Дай знак пак“ е проект без аналог в България, тъй като за първи път в музикален сингъл и видеоклип се концентрират усилията на професионалисти в областта на рекламата, музикалното продуценство, имидж мейкъри, залага се на нови лица и се създава продукт без компромис в качеството, подчертават създателите му.

Автори на текста и музиката са гореспоменатите Владимир Ампов-Графа и Били Хлапето, по аранжимента Графа е работил с Algoriddim, а мастерингът е на Браян Гарнър. Режисьор и продуцент на видеото е Васил Стефанов, анимацията е на Иван Попов - Заека, а хореографията е дело на танцьорите от The Center.


Сподели.