Cypress Hill и Шанън Лето от 30 Seconds To Mars купонясваха в Night Flight

Pinterest LinkedIn +

И докато хилядите фенове на Cypress Hill в България не успяха да ги видят на живо на сцената на Elevation 2011 във втория, несъстоял се ден от дебютното издание на фестивала в Разлог, то почитателите на попфолк ритмите в столицата имаха този шанс.

Тримата рапъри от легендарната хип-хоп група от Калифорния купонясваха не къде да е, а в столичния клуб Night Flight, където бяха посрещнати подобаващо - с отлежало уиски и много красиви жени.

Разбира се, Cypress Hill бяха настанени във V.I.P. зоната на заведението, където бе и моделът Цеци Красимирова, която се оказа голяма почитателка на рапърите.

В популярния столичен попфолк клуб се появи и Шанън Лето от 30 Seconds To Mars.

Както е известно, провеждането на втория фестивален ден от Loop Elevation 2011 пропадна поради влошените метеорологични условия на 25 юни и по-конкретно, силният ураганен вятър, който стигна до 100 км/ч.

Освен Cypress Hill, на сцената трябваше да се качат още музикантите от Delinquent Habits, Gentleman и 30 Seconds To Mars.

Междувременно, на 27 юни организаторите на Loop Elevation 2011 ще дадат информация за това как и къде ще бъдат върнати парите от закупените билети и eleva (талони за храна и напитки).


Сподели.