Crystal Method издават саундтрак албум, стартират собствен лейбъл

Pinterest LinkedIn +

Електронното дуо Crystal Method ще издаде следващия си албум през свой собствен лейбъл, наречен Tiny E, съобщава Billboard. Новото заглавие представлява саундтрак към филма "London", в който са включени 8 нови композиции на групата и още 6 на артисти като Evil Nine и Out Crowd.

Албумът, който ще излезе в началото на 2006 г., е първото издание на Crystal Method след колекцията "Community Service II", излязла през април т.г. Сред включените в нея ремикси бяха "1979" на Smashing Pumpkins и "Bizarre Love Triangle" на New Order, а успехът й се изразява в дебюта на 8-ма позиция в чарта на Billboard за електронни албуми.

Междувременно Кен Джордан (Ken Jordan) и Скот Къркланд (Scott Kirkland) се подписаха под темата към новата драма на Fox - "Bones" и част от саундтрака към предстоящата да излезе игра на Атари - "Matrix: Path of Neo". 

"Беше ни много забавно да създадем саундтрака към филм като "London", с неговата оригинална история и такива велики актьори", коментирал е Къркланд. Кастът, който той визира, включва участието в продукцията на звезди като Джесика Бийл (Jessica Biel, "Блейд: Тринити", "Стелт"), Джейсън Стейтъм (Jason Statham, "Транспортер", "Гепи"), Крис Евънс (Chris Evans, "Един не-тъп американски филм") и др. В центъра на сюжета на филма е нарко-парти в Ню Йорк..

Траклист на "Лондон":

1."London" - Crystal Method
2."Restless" - Evil Nine feat. Toastie Taylor
3."Smoked" - Crystal Method
4."Fire To Me" - Hyper vs. Crystal Method
5."Roboslut" - Crystal Method
6."Defective" - Crystal Method
7."Vice" - Crystal Method
8."Crime" - Troy Bonnes
9."C'mon Children" - Out Crowd
10."Onesixteen" - Crystal Method
11."Sucker Punch" - Connie Price & Keystones
12."Glass Breaker" - Crystal Method
13."I Luv U" - Crystal Method
14."Nothing Like You and I" - Perishers

Сподели.