Цоньо Трифонов падна достойно на Арената и напусна „Фермата“

Pinterest LinkedIn +

В най-оспорвания дуел досега в седмия сезон на „Фермата“ по bTV Цоньо Трифонов си тръгна, победен от Костадин Шопов. Въпреки че се раздели с мечтата си да остане в предаването, шофьорът запази докрай своето достойнство и добродушна усмивка. „Дадох всичко от себе си! А ти, Коце, си много добър, ти си машина!“, каза 51-годишният участник на конкурента си и го прегърна сърдечно, преди да се прибере у дома.

Коренно различните съперници разиграха впечатляващ спектакъл, изпълнен не само с напрежение, но и с хумор. След серия инфарктни обрати дребничкият емигрант от Лондон, който излиза за втори път на Арената, победи едрия шофьор от село Крушево с 20 на 8 точки.

Конкурентите се сблъскаха още в петък, когато Цоньо демонстрира пълно превъзходство. В рамките на 10 минути той нацепи десет килограма повече дърва от Костадин и поведе. Шофьорът обаче се справи много по-бавно в следващата битка - стрелбата с прашка по дървени трупчета, въпреки че е бивш военен. 

В събота претендентите за голямата награда от 100 000 лева отново застанаха един срещу друг, още по-ожесточени. Костадин, който никога не губи чувството си за хумор, водеше със себе си кокошка от стопанството, за да му дава криле. Цоньо, без да разчита на нито едно пернато, показа мощ в последвалата атрактивна битка - теглене на тежка двуколка през препятствия. За разлика от него, съперникът му пълзеше и падаше по трасето. „Имах чувството, че духът ще отлети от тялото!“, коментира притеснен водещият Андрей Арнаудов.

В оставащите двубои всеки от участниците показа най-силните си страни. При рязането и коването Цоньо беше ненадминат, но Костадин, който не притежава и половината от масата му, го надигра с ловкост, точен мерник и силна памет. В последната, решителна битка емигрантът не само направи спиращо дъха изпълнение с кофа, пълна с вода, а и беше с минута по-бърз - резултат, който му донесе победата и го остави във „Фермата“. 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.